Du har talentet

Tag dette tip i betragtning! Gør dig bekendt med lukkertider. Du bør se bogstaverne på dit kamera: P, M, A og S.

Kender du du har talent, når det kommer til at tage billeder? Vil du gerne forbedre din fotografering? Du er ankommet til det rigtige sted, hvis du er klar til at gøre dette. Følgende råd vil hjælpe dig tage din fotografering til det næste niveau.

lukkerhastigheder

Det er tilladt at bevæge sig rundt i emnet for at finde en interessant skud. Uanset om man slår sig på at skyde fra over, under, til højre eller venstre, forsøg, eller tage skud fra hver vinkel til at afgøre post-skydning.
Prøv forskellige lukkerhastigheder på den samme scene for at se, hvilken en giver de bedste resultater. Du kan optage både et flygtigt billede eller en lang tidsforskudt fotografi. Når du fotograferer objekter i bevægelse, bruge en hurtig lukkertid. Langsommere lukkertider er ideelle til at fotografere landskaber og stadig liv.

TIP! Digitale kameraer indeholder normalt en indbygget flash, som automatisk tænder, når det naturlige lys er for lav. Denne flash er fantastisk til hurtige skud, men mere professionelle fotografier skal bruge en ekstern komponent til flash og belysning.
Eksperimenter med hvidbalance-funktionen manuelt. Mens De tager billeder indendørs, nogle gange får en gullig farve på grund af de pærer. Det er temmelig vanskeligt at finjustere kunstig belysning, men heldigvis, hvidbalance-funktionen på dit kamera er her for at redde dagen. Gennemførelsen af ​​denne funktion vil skabe et look af professionalisme i de billeder, du producerer.

udløserknappen

Når du har dit skud linet op, og det er tid til at slå på udløserknappen, stoppe vejrtrækningen et øjeblik og ikke flytte en muskel. Selv en lille smule bevægelse fra din side kan forårsage en ødelagt foto.
Tag billeder af noget, og alt på ture. Disse billeder vil ofte bringe tilbage flere minder end et billede af et landskab ville. Hver gang noget slår dine fancy, trække dit kamera og fotografere det.

TIP! Prøv at gøre din model føler sig trygge, især hvis du lige har mødt dem. Mange mennesker føler sig truede, når en fremmed begynder fotografere dem.
Tænk at deltage i en fotografering klub eller gå tage billeder med en anden fotograf som dig. Andre interesserede i denne hobby kan vise en værdifuld kilde til information og læring. Det er dog vigtigt, aldrig at tillade deres kunstneriske stil at påvirke, hvordan din udvikler sig. Ser man på shot sammenligninger kan vise de forskellige synspunkter findes i fotografering.

kreativ

Spil med begrebet skala, perspektiver og udtryk. Du kan lave en hver dag objekt ser kreativ, hvis du sætter det et sted, der vil gøre det ser en anden størrelse end den egentlig er.
Uanset om du ønsker at forfølge fotografiet som et erhverv eller bare ønsker at tage bedre amatør billeder, bør du lære alt, hvad der er at vide om foto sammensætning. Hvis sammensætningen mangler, vil dit fotografi som helhed føler det som om det mangler noget. For bedre skud, øve forskellige måder at komponere dine billeder.

TIP! Eksperimentér med silhuetter. Mange metoder til at skabe en silhuet findes, herunder den mest populære metode til at bruge en solnedgang.
Denne artikel, hvis fuldt forstået, kan føre dig i den rigtige retning til at forbedre din fotografering færdigheder. Forhåbentlig vil alt dette også arbejde for dig. Fortsæt tweaking dine billeder, indtil du får de skud, du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: