Dygtige kunstnere

viljen til at holde ud

Et DSLR er et vigtigt redskab for dig. Det digitale spejlreflekskamera er den bedste form for kamera til at se dine motiver som fotos er taget.
Fotografering er skræmmende at nogle individer. Selvom alle kan tage et billede, de bedste fotografer derude er dygtige kunstnere, der har uddannet til jobbet. Du behøver ikke at være født med en sølv kamera i munden, men du behøver en vilje til at lære og viljen til at holde ud, indtil du finder, hvad der virker bedst for dig.

TIP! Brug andre fotografer at blive inspireret. Ved at studere de billeder taget af andre fotografer, vil du huske, at det perfekte skud kan fanges gennem et utal af metoder og teknikker.
Må ikke drys, når du tager dine fotografier. Hvis du forsinke dit skød, du måske glip det perfekte øjeblik eller miste dit emne helt. Det er bedre, hvis dit kamera tager billeder hurtigt.

Tag billeder af interessante mennesker

Tag billeder af interessante mennesker, hvis ansigter fortælle historier. Altid få deres tilladelse først.
Vælg hvad der vil være i dit skød. Høj kvalitet billeder vil fremhæve et særligt træk ved emnet i dit billede. Forsøg ikke at proppe for meget i et enkelt foto. For at oprette et generelt indtryk af et objekt, skyde en serie af billeder, i stedet for en enkelt detalje orienteret foto.

LUKKETIDER

Fluorescerende belysning kræver en lavere hvidbalance til indendørs billeder. Det kan være nødvendigt at kompensere for røde toner for at undgå de køligere toner af emnerne i dine fotos, når du tager billeder i lysstofrør, som normalt producerer grønlig og blåligt lys.

For at forbedre dine billeder, så prøv at spille rundt med lukkertiden på kameraet under en række forskellige optageforhold. Fotografi kan du fange et enkelt øjeblik eller vise bevægelse over tid ved at justere lukkerhastigheden. Hvis du bruger en hurtig lukkerhastighed, kan du få billeder af ting, der er i aktion, mens lange lukkertider er gode til ting, der ikke bevæger sig.

TIP! Typisk vores sind gerne se tingene bestilt i en meget jævn og centreret måde. I et samfund, der værdsætter perfektion, kan det være logisk at indramme dine billeder med emnet perfekt indrammet i centrum, men du bør faktisk prøve at placere motivet off-center for en mere interessant skud.
Når du arbejder på snapper en fremragende foto, er det bedst at holde dine indstillinger så enkel som muligt. I mange tilfælde kan du tage vidunderlige billeder uden at skulle rode med alle de forskellige farver og bevægelse indstillinger på dit kamera.

gråvejr

Når du tager billeder, undgå gråvejr. En grå himmel vil gøre dine billeder ser vasket ud. Billeder i sort og hvid er bedre, hvis skudt under overskyet himmel. Du bør omfatte himlen i dine billeder, hvis det er en klar dag, og hvis lyset ikke er for lyst.

TIP! Før du tager et billede af dit motiv, tage et hurtigt kig rundt for enhver iøjnefaldende mønstre, enten naturligt eller kunstigt. Mønstre er temmelig interessant at tænke på et fotografi.
Du kan være en stor fotograf og har endda en karriere baseret ud af det. Tager kvalitet fotografier indebærer en perfekt ægteskab af perspektiv, emne og belysning. Det handler om at fange kunsten allerede er til stede i verden omkring dig og for evigt udødeliggøre den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: