Eksperimentere med nye teknikker

full frame

Når jeg forsøger at tage et godt billede, holde din teknik enkel. Når man fotograferer en bestemt begivenhed, sæt kameraets funktioner på de relevante indstillinger i forvejen.
Mange mennesker er interesseret i fotografering, men er usikker, hvis de har de færdigheder til at blive god til det. At blive en stor fotograf bare indebærer at lære lidt af informationer og derefter anvende det, når du tager disse særlige skud. Her er nogle gode tips til at tilføje til din viden.

TIP! Eksperimentere med nye teknikker eller emner, og frygter ikke at tage nogle originale fotos. Det er vigtigt at indsprøjte en dosis af individualitet i hvert fotografi taget.
Et digitalt spejlreflekskamera vil hjælpe dig til at fremme din fotografering færdigheder. En DSLR-kamera er den bedste til at bruge til at tage billeder, som du kan se på dem, så snart du klikker på billedet. De er udstyret med en full frame vil uundgåeligt give en mere omfattende billede og finere detaljer.

find inspiration

Det er en god idé at se på, hvad andre fotografer gøre for at få inspiration. At se deres arbejde kan minde dig om alle de forskellige måder at tage billeder af mange øjeblikke.
Stræb efter at skabe nogle perspektiv af dybde, når du optager landskaber. Placer en genstand eller person i din billedets forgrund at give en forståelse af omfanget af dit foto. For at få skarpere billeder, justere din blænde til en mindre indstilling; prøv f / 16 for fuld-frame spejlreflekskameraer og f / 8 for de mere standardiserede digitale.

Find andre fotografer, hvis arbejde du beundrer, og se til dem for inspiration. Dette kan minde dig om alle de måder at fange et enkelt billede.

TIP! Når du er på en tur, tage billeder af ubetydelige ting. Det er bydende nødvendigt at skildre mange aspekter af din rejse, så du kan se tilbage og reflektere, når du kommer hjem.
Vær opmærksom på din belysning, og justere hvidbalancen, hvis nødvendigt. Indendørs belysning vil ofte være behæftet med gule nuancer fra løg og fluorescerende inventar. Som at ændringer til hele rummets belysning er måske ikke lade sig gøre, kan ændre den hvidbalance-funktionen giver dig en alternativ atmosfære. Dette vil give dit billede er en mere professionelt udseende udseende.

indbygget flash

Mange digitale kameraer er lavet med en indbygget flash, der vil poppe op automatisk, når belysningen er lysdæmper. For en bredere blitzrækkevidden, få et professionelt kamera med en ekstern flash funktion.
Ganske ofte, digitale kameraer har en automatisk flash funktion, der automatisk slukker, når lyset er dæmpet. Disse er praktisk til hurtige billeder, men hvis du håber på noget lidt mere professionelt, overveje at investere i en ekstern flash enhed for en bredere vifte af belysning. Du bør gå til kameraet butik og købe en flash, der passer, og synkroniserer korrekt med kameraet.

TIP! Når du har valgt dit billede og kommer til at trykke på knappen, så sørg for at holde stille og ikke trække vejret. Selv den mindste bevægelse kunne gøre dit billede kommer ud forkert.
Brug din nye fundet oplysninger at begynde at tage vidunderlige billeder, som du kan værne om forever. De ting i denne artikel kan kun tjene til at hjælpe dig, hvis du anvender din nye fundet viden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: