Få eget budskab

Du får her muligheden for at kommunikere dit budskab ud på en anderledes og kreativ måde med tryk på Powerbanks. En måde der differentierer sig, og som er ideel til at skille din virksomhed ud fra mængden. Med enten dit logo, hashtag eller noget helt tredje på en powerbank, får du samtidig mulighed for at øge din synlighed og kendskabsgrad.

Med dit valgte tryk og budskab på powerbanks kan du med fordel benytte disse som en støtteaktivitet til dine andre markedsføringsaktiviteter. Betragt dine Powerbanks med tryk som alternativ merchandise som kan anvendes på forskellige måder. Benyt Powerbanks som dit og virksomhedens visitkort med eksempelvis;

  • Kontaktoplysninger
  • Logo
  • Virksomheds navn
  • Hashtag

Udover unik merchandise får modtageren en nyttig og funktionel Powerbank, der skaber glæde og sørger for at vedkommende konstant have sin telefon opladet – hvilket i sidste ende skal sørge for at din virksomhed bliver forbundet med en positiv og unik oplevelse.

Din virksomhed vil med tryk på Powerbanks kunne eksponere modtageren dagligt med jeres valgte budskab og på den måde gøre indtryk og forhåbentlig skabe en kontakt eller relation.

Vores dygtige marketingfolk vil, i samarbejde dig, udarbejde din virksomheds tryk – helt uden yderligere omkostninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: