Få en bedre forståelse af fotografiets verden

Anvend digitale teknikker

Anvend digitale teknikker for at lave billeder, der ligner akvareller, oliemalerier, grafik blyant skitser osv Der er en bred vifte af digital software til rådighed på markedet, men standarden anses for at være Adobe Photoshop.

Ønsker du at skubbe dine fotografering færdigheder yderligere? Har du bare brug for at forbedre dine iboende fotografering færdigheder? Hvis ja, har du fundet det rigtige sted. Denne artikel vil give dig tips, der vil giver strategier for at forbedre dine fotografiske evner.

Eksperimentere med nye ting

Eksperimentere med nye ting, og vær ikke bange for at tage originale billeder. En succesfuld fotograf bør udvikle en stil af sin egen og fange verden, som han eller hun ser det.

Alvorlige fotografer har DSRL kameraer. Disse er digitalt spejlreflekskamera typen kameraer. De er kendt for deres evne til at se motivet på samme tid, du snap skud. Fortrinsvis du vil have en full-frame DSLR, som vil give den største billedsensor og de mest detaljerede billeder.

Framing emnet i et foto er meget vigtigt. Eliminer alle objekter, der mindsker effekten af ​​dit motiv ved enten at fjerne dem eller zoome ind på din vigtigste omdrejningspunkt.

Prøv at øge følelsen af ​​dybde i dine landskabsbilleder. Forgrund er meget vigtigt i landskabsfotografering; placere et objekt i forgrunden for at skabe en fornemmelse af dybde og omfang. En lille blænde, som regel mindre end f / 8 på mange digitale kameraer og f / 16 for SLR, tillader større skarphed i hele billedet.

TAGER BILLEDER

Vær forsigtig, når pakning kameraer og andet fotoudstyr før en tur. Dobbelttjek at du har pakket nogen væsentlige elementer såsom linser, batterier og rengøring af værktøj.

Mens dagene der er fyldt med solskin, kan være smuk at se, de er ikke så vidunderlig, når det kommer til at tage billeder. Det forårsager akavet skygger, ujævne højdepunkter, og kan forårsage dit fag at skele, når de står dit kamera. De bedste mulige tidspunkter på dagen for at tage billeder er sen aften og tidlig morgen.

TIP! Hvis du ønsker at være klar, når det perfekte skud præsenterer sig selv, sørg for at holde dine batterier opladet. Du bør altid indlæse dit digitale kamera med fuldt opladede batterier, fordi det kan være en reel energi hog, især når du bruger LCD-skærmen.

Juster hvidbalancen på kameraet manuelt, når det er muligt. Indendørs shots har normalt en gullig cast takket være kunstig belysning. I stedet for at ændre belysningen af ​​et værelse, justere hvidbalancen på kameraet for at få en helt anden atmosfære. Gennemførelsen af ​​denne funktion vil skabe et look af professionalisme i de billeder, du producerer.

Vigtigst, bør fotografering være sjovt. Fotografiet vil hjælpe dig med at huske en bestemt tid eller begivenhed, der var vigtigt, og at du måske ønsker at dele med andre.

Nu hvor du har læst denne information, skal du være ivrige efter at begynde at eksperimentere og afprøve disse tips. Forhåbentlig vil alt dette også arbejde for dig. Hvis de ikke arbejder for dig, prøve nye ting, indtil dine færdigheder begynde at forbedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: