forskellige lukkertider

koncepter for fotografering

Prøv alle de forskellige lukkertider og eksperimentere i forskellige scenarier, så du har en idé om, hvad der fungerer bedst. Du kan enten fange et præcist tidspunkt eller bruge en højere eksponering at sløre sammen en periode.
Er du kløe til at starte dine egne koncepter for fotografering? Kender du de grundlæggende oplysninger, du har brug for at komme i gang? Har du nogen idé om, hvad der virker for egne shots? Hvis du ikke kan tydeligt besvare de foregående spørgsmål, overveje følgende forslag.

TIP! Prøv nye teknikker, og være modig nok til at tage grundigt originale billeder. En succesfuld fotograf bør udvikle en stil af sin egen og fange verden, som han eller hun ser det.
Leg med lukkertider for at finde ud af hvilken slags effekter, du kan opnå. Med udviklede færdigheder, kan du stoppe handlingen, forlænge det i en kreativ montage, eller bringe særlig funktion i fokus. Hurtige lukkertider er perfekte til motion skud, mens langsommere lukkertider er gode for naturlige, rolige fotografier.

portrætter

Her er et fantastisk fotograf tip! Lær anvendelser af de forskellige lukkertider. M, S, A, og P-indstillinger alle findes på dit kamera.
Blur din baggrund, når du tager portrætter af levende individer. Hvis din baggrund ikke er sløret, kan det trække beskuerens øje til baggrunden og væk fra motivet. Dette tab af fokus kan opnås ved at øge afstanden mellem personen og baggrunden.

TIP! Når du går på en tur, begynder din fotografere eventyr lige fra starten. Der vil være masser af skud-tager muligheder for dig på din rejse.
Du bør nyde fotografering! Brug fotografering til at skabe minder, der varer hele livet, minde dig om steder, hvor du har og mennesker, du har kendt. Bare husk at have det sjovt, mens du tager billeder, vil du være meget gladere og ønsker at lære yderligere kvalifikationer.

motiv fra forskellige vinkler

Tag billeder af noget, og alt på ture. Det er bydende nødvendigt at skildre mange aspekter af din rejse, så du kan se tilbage og reflektere, når du kommer hjem.
Når du forsøger at tage et stort foto, skal du sørge for du er tæt nok på motivet. Gå tættere hvis det er muligt. Ikke at gøre dette kan resultere i billeder, der er for fjernt eller sløret for nogen klarhed. Så for at undgå et emne med en mangel på detaljer, sørge for alt er klart synlig.

Flyt og se på dit motiv fra forskellige vinkler. Prøv at tage billeder af emnet nedefra, ovenfor, til venstre og til højre. Når du rejser et nyt sted, prøve at få ideer om, hvad du vil skyde. For at få en idé om de maleriske lokale steder, besøge en butik med et postkort rack.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: