Fotografisk knowhow

indstillingerne på dit kamera

Kom tættere på motivet, så du kan tage et bedre foto. Flytning i tættere tillader dig at indramme dit motiv, og undgår forstyrrende baggrunde.

Fotografering er en truende emne for mange mennesker, selv om det er en lokkende kunst for mange. Det er vigtigt at huske på, at det især er nyttigt at lære noget, og alt muligt om opsætning af dit skud. De tips præsenteret nedenfor kan integreres i din fond af fotografisk knowhow.

TIP! Tjek dette tip! Shutter hastigheder kan i høj grad forbedre din oplevelse med fotografering. På dit kamera, skal du finde flere indstillinger, herunder S, M, A og P-indstillinger.
Må ikke gå amok messing med indstillingerne på dit kamera. Du skal lære at bruge et kamera indstilling ad gangen. Når du er meget dygtig med dine indstillinger, vil du være i stand til at foretage justeringer hurtigt og fokusere al din opmærksomhed på at få fremragende fotos.

forgrunden

Under dine batterier altid opladede hjælper dig med at undgå mangler nogen store skud. Digitale kameraer bruger op masser af magt i en kort periode, så sørg for, at batteriet er fuldt opladet, før du begynder at tage billeder.
Selvom forgrunden af ​​et fotografi er, hvad folk ser, en masse mennesker, der tager billeder fokuserer på kun baggrunden i et billede af et landskab. Den forgrunden i hvert skud skal ændres for at tilføje dybde og øge den samlede virkning inden for rammen.

TIP! Sørg for at notere et par noter ned med dine billeder. Sigtning gennem hundredvis af fotografier, kan du have en vanskelig tid at huske de følelser og tanker, du var oplever, når du snapped hvert billede.
Her er en fantastisk fotografering tip! Når du ved, hvordan lukkertiden påvirker dine billeder, kan du manipulere dem til at tilføje interesse for dine billeder. M, S, A, og P-indstillinger alle findes på dit kamera. Knappen ‘P’ vil tage dig til programmet tilstand. P er den automatiske indstilling. Vælg dette for at lade kameraet træffe beslutning om blænde hastigheder og lukkertid. Hvis du ikke er sikker på hvad du vil skyde, bruge indstillingen “P”.

udseendet af dine billeder

Hvis du er tiltrukket af den gammeldags føler og udseendet af de billeder taget af film-baserede kameraer, kan du købe en film-kamera på en rabat pris gennem en brugt butik og give det en chance. Sort og hvid ISO 200 film vil tage smukke billeder med en gammel tid charme.

Prøv at eksperimentere med forskellige farver og vinkler, og alle de forskellige funktioner, der findes på dit kamera. Et godt billede er ikke alt om emnet, det handler også om den kunstneriske måde, det er portrætteret. En dygtig fotograf kan tage selv de mest overbid emne og skabe et billede, der er kreativ og kæbe-slipper. Praksis og eksperimentere, indtil du finder din egen personlige stil!

TIP! Ved optagelse af billeder af et landskab, sikre enhver skud du tager har tre fokuspunkter. Den forgrunden er nærmest og skarpeste i fokus, den midterste jorden mindre, og baggrunden er remote, hvilket giver en følelse af afstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: