udtryk dig med dine fotos

kreativ og imødekommende

Brug hastighed ved optagelse dine billeder. Jo længere du tager, jo større er chancen for emnet bevægelse, kører ud eller noget andet skifte til ødelægge billedet.

Fotografi er en farverig, kreativ og imødekommende rige! Fotografering er fyldt med så meget at lære, og mange forskellige teknikker til at afprøve. Hvor skal du begynde at udtrykke dig med dine fotos uden at blive overvældet? De tips, der tilbydes nedenfor vil hjælpe dig med at få på rette spor.

TIP! Undgå at opfange en overskyet himmel i dine fotos. Dit billede vil se vasket ud, hvis du har for meget grå himmel i det.
At skyde bedre billeder, så prøv at stå tættere på, hvad du indrammer i dit skød. Dette vil hjælpe dig indramme dit motiv, og blokere forstyrrende baggrunde. Det har også fordel af at fange ansigtsudtryk, som kan tilføje en helt nyt element til billedet. Mindre detaljer er normalt overset, når billedet er taget fra langt væk.

Direkte sollys kaster skygger

Direkte sollys er faktisk en garanteret måde at ødelægge billeder, som ellers ville være smuk. Direkte sollys kaster skygger, hvor du ikke vil have dem, fremhæver områder af fotografiet du hellere vil holde mørkt og kan gøre fotografiets emne skele eller lukke øjnene.
Når det kommer til fotografering, indramning er nøglen. Zoom ind på motivet ved at fjerne objekter, som forringer din vigtigste omdrejningspunkt. Dette vil sikre, at folk ikke får distraheret fra de vigtigste knudepunkt, samt holde dine billeder godt stylet uden baggrunden rod.

TIP! Her er lidt gjorde-du-ved foto tip! Gør dig bekendt med lukkertider. På dit kamera, skal du finde flere indstillinger, herunder S, M, A og P-indstillinger.

Vælg kun de bedste billeder at fremvise eller vise. Hold tingene frisk og ikke gentagne. Bare fordi du tog et foto betyder ikke, du er nødt til at vise det. Dit publikum ikke får så meget ud af hvert billede, og kan blive hurtigt kede af at se det samme foto emne igen og igen. Skift tingene op, og vis variation i din fotografering.

Fotografiet fanger et øjeblik i tiden

Prøv at komme så tæt som du kan, for at dit foto emne. Emner mangler i farve eller detaljer er en af ​​de værste ting, du kan se i et fotografi.
Fotografi skal være sjovt. Fotografiet fanger et øjeblik i tiden for dig og andre, bør du beslutter dig for at dele dit arbejde. Bare husk at have det sjovt, mens du tager billeder, vil du være meget gladere og ønsker at lære yderligere kvalifikationer.

TIP! Det første skridt til at skabe fantastiske billeder er at finde den rigtige emne. Du skal altid gode emner, er det ikke ligegyldigt, hvor talentfuld du er, eller hvor god dit gear er.
En af de bedste ting ved fotografering er, at der er uendeligt mange tips du kan anvende for at gøre dig selv en bedre fotograf. Fotografer har så mange teknikker til deres rådighed, som de har brug for at personalisere deres stil til virkelig udmærke sig på deres håndværk. Ovenstående information skal hjælpe dig med at tage de første skridt på din fotografering rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: