Webdesigner søges til produktion af websites i WordPress

Brænder du for, at producere gode og super optimerede hjemmesider til danske virksomheder? Motiveres du af, at være en del af en virksomhed i kraftig vækst, et team der brænder ligeså meget for web, lækkert design, UX og brugervenlighed som dig, og et produkt der udfordrer markedet?

Vi tilbyder:
Et spændende job i en solid virksomhed i hastig vækst. Et job med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Lækre og hyggelige kontorer, god frokostordning, fredagsbar og hyggelige fester. God fast løn, der forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Vichy Consult
Vichy har udviklet en full-service webløsning, der inkluderer både website, brugervenligt og konverteringsoptimeret design og indhold, samt effektiv markedsføring, SEO og linkbuilding. Det hele sælges til en fast lav og 100% gennemsigtig pris, uden bindinger. Det gør, at de fleste virksomheder kan være med.

Siden produktet blev lanceret i forsommeren 2016 er det gået meget stærkt. Markedet har taget rigtig godt imod Vichy Business og vi har derfor brug for dig, til at hjælpe os med at lave de mange hjemmesider vi sælger.

Din uddannelsesmæssige baggrund, eller om du er selvlært, er ikke afgørende. Det der for alvor betyder noget er, at du har de rette kvalifikationer, et stærkt drive og en indædt passion for at få en masse nye, gode hjemmesider i luften

Kvalifikationer for den rette ansøger:

  • Du har minimum 2 års erfaring med webdesign og WordPress
  • Solid erfaring med HTML5 og CSS3
  • God erfaring med Adobe Photoshop
  • Du er flydende på dansk og sikker i engelsk
  • Du forstår vigtigheden af, at man i en virksomhed har en tæt kommunikation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: